2Bona – Toj Sum

Toj Sum – 2Bona Lyrics Letra:
Ti si žar u led,mojot pat i svet
a ja haos u red
Ti mi ѕvoniš pak,ja sum nedostapen
i prema tebe sum gad

A ja,a ja,laden kao kanada
ti vrela kao panama
ne si svesna samata

i noќe luta pijana,i mi kaža kao mene nemala
no čekaj calma , ti nema ramna

i noќe luta pijana,i mi kaža kao mene nemala
no čekaj calma , ti nema ramna

Mnogu ne veruvaa no sega znat koj sum
malata me gleda saka afteri do 8
Mi doe kao bonus palam tompus
tolku prljavi a sijame ko lotus
Toa telo golo,odi odi low low
frli se na mene ajde fli se u ognot
Težok slučaj sme ko olovo
nema veze daj od ponovo
Ne e black ne e friday
troši ko za cel harem

——-

Ти си жар у лед,мојот пат и свет
а ја хаос у ред
Ти ми ѕвониш пак,ја сум недостапен
и према тебе сум гад

А ја,а ја,ладен као канада
ти врела као панама
не си свесна самата

и ноќе лута пијана,и ми кажа као мене немала
но чекај calma , ти нема рамна

и ноќе лута пијана,и ми кажа као мене немала
но чекај calma , ти нема рамна

Многу не веруваа но сега знат кој сум
малата ме гледа сака афтери до 8
Ми дое као бонус палам томпус
толку прљави а сијаме ко лотус
Тоа тело голо,оди оди low low
фрли се на мене ајде фли се у огнот
Тежок случај сме ко олово
нема везе дај од поново
Не е black не е friday
троши ко за цел харем

2Bona – Freak
Freak - 2Bona Lyrics, Letra: Текст: Она знае јас сум Freak ye парите у плик уе не го дирај мојот клик уе не ни можеш треба кликер нема ...
2Bona – Gang Gang ft. Tasko & Traker
Gang Gang - 2Bona ft. Tasko & Traker Lyrics, Letra: Каде и да одам Носам нова мода Секогаш го сролам Коа возиме у кола Иам gang gang ...
Slatkaristika – Dijamanti ft. 2Bona
Dijamanti - Slatkaristika ft. 2Bona Lyrics, Letra: Сите like da bide prv komentarov Каменот на рака да си сигурна Време ко на лет да ни поминува Не ти треба ...
2BONA x KRISKO – GORILLA
2BONA x KRISKO - GORILLA Lyrics, Letra: Реф: Камера ја снима, сакаш ти?! но јас ја имам, можеше и ти, но не те бива до мене герила, ...
2Bona & Tasko – Moet
Moet - 2Bona & Tasko Lyrics, Letra, Текст: Реф. Стај флаша во лед може, од кока трнат нозе. Знам се ќе биде во ред за сите рани сипам Моет. Вечер ...
2Bona – Milion
2Bona - Milion Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com Lyrics marginheight="0" ...
Elena Kitić – COLOMBIANA ft. 2Bona
Lyrics, Letra: COLOMBIANA - Elena Kitić ft. 2Bona Chorus: 2Bona, Elena Лепам на беат, лепам на пара Нема стрес кога има аванс Спушти го на под, ...
2BONA – CANDY
2BONA - CANDY Lyrics Letra: 2BONA CANDY REFREN: Оваа вечер бара candy jee дај гас гас бебе дај гас де се тепаме за темитее ме згасна ...
%d blogueiros gostam disto: