ADRI & EZO – Gabimisht

ADRI & EZO – Gabimisht Lyrics Letra:

Shko mos më thuj as lamtumirë

Ktuu fundi paskaa qennnë

Shko ndoshta gjen edhe më mirë

Qdo fillim dhe fundi i vjen

Po na ndan kjo natë e zezë

Në takim nesër nuk pres

N`vendin ku jemi taku

Do t`mbetet pa ty pa mu

Ref: (2x)

Unë dhe ti me një qytet

Gabimisht ne u pam

Gabimisht u dashuruam

Gabimisht ne u ndaaam..

Mos mos ma fshi lotin në sy

Se unë dua të qaj

Kjo është nata e fundit për ne të dy

Hera e fundit që në prehër të mbaj

Po na ndan kjo natë e zezë

Në takim nesër nuk t`pres

N`vendin ku jemi taku

Do t`mbetet pa ty pa mu

Ref: [4x]

Unë dhe ti me një qytet

Gabimisht ne u pam

Gabimisht u dashuruam

Gabimisht ne u ndaaam..

<

%d blogueiros gostam disto: