Ayana – Top Na Lista

Top Na Lista – Ayana Lyrics Letra:
Тргам на страна проблеми
Се иде по план
Никад дилема Роланд Кели
Live fast , have fun
Стилот див, духот young
Bitch mode, full glam

Топ на листа прв ранг x4

Ја што ти правам не е битно
Срце чука, дишењето не е плитко
Еуфорија те вози како фрик оу
После мене више никад не е исто

Се што кажам, тоа биде
Нострадама
Не ти должам ништо,
Не сум ти мама
Доста ми е мене од апсурдна драма
Лажна фама, нема брана
Која ќе ме држи
Гладта расте сама
Јас се хранам

А храна ми е се што шета ниско
Не играм поштено, само cheatcode
Нема договор и никад фиксно

Тргам на страна проблеми
се иде по план
Никад дилема Роланд Кели
Live fast , have fun
Стилот див,духот young
Bitch mode, full glam

Топ на листа прв ранг x4

Ја што ти правам не е битно
Срце чука, дишењето не е плитко
Еуфорија те вози како фрик оу
После мене више никад не е исто

Топ на листа,
секад прво место, свесно
Пробај ама пази
правам да изгледа лесно
Стејџот ми е мал,
Тука многу тесно,
Универзум бина,
Не бегам ја од пресот
Мојот клик секад лит, доза дрип је
Дај ни уште едно В за над у ВИП је
Wonder woman живот ми е ко од стрип је
Keep it fresh, keep it real , bling bling yeah

Тргам на страна проблеми
се иде по план
Никад дилема Роланд Кели
Live fast , have fun
Стилот див,духот young
Bitch mode, full glam

Топ на листа прв ранг x4

Ја што ти правам не е битно
Срце чука, дишењето не е плитко
Еуфорија те вози како фрик оу
После мене више никад не е исто
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

%d blogueiros gostam disto: