Bokke8 – Nooit Geschoten

Bokke8 – Nooit Geschoten Lyrics Letra:

Heb je nooit geschoten, heb je nooit geraakt. En ik praat niet over guns, maar denk erover na.
Shit gaat in een flits, het gaat lens zonder fotograaf.
Voor je het weet is het klaar, homie maak je dromen waar.

En heb je nooit geschoten, heb je nooit geraakt. En ik praat niet over guns, maar denk erover na.
Shit gaat in een flits, het gaat lens zonder fotograaf.
Voor je het weet is het klaar, homie maak je dromen waar.

Je gaat nooit weten of het lukt als je het niet probeert, ik wil die m, maar heb ik die dan wil ik ietsjes meer.
Ik shoot for it, ik ben on the grind ook in het vieze weer.
Ben op mezelf altijd kritisch ik bekritiseer.

Alle negativiteit die laat ik achter, ga voor mn goals net een spits, sta nooit achter.
Wilde m’n kansen never nooit op school pakken.

Altijd actief, ben ik actief dan geef ik 100 procent, ben jij m’n broski from the start dan geef ik je 100 procent, ik wil die bense, ik heb allang genoeg gerend voor de tram.

Je switcht van side, nu ben je gangde met een andere gang. Shit verandert het is eng maar dit zijn the word on the streets, op een dag dan vlieg ik weg net als een bird over sea’s.

Hou jij die deur op een kier, ga jij als laatste naar binnen, boys zitten binnen, wil ze buiten daarom roepen we free. Ik wil niet denken aan beef, wil alleen denken aan cheese. Ik distantieer van police, maar dat zijn mijn enemies. Ze zien ons niet als de rest we kunnen leven in peace, bro waar vind jij je succes? Je weet het pas als je schiet.

En heb je nooit geschoten heb je nooit geraakt. En ik praat niet over guns, maar denk erover na. Shit gaat in een flits, het gaat lens zonder fotograaf. Voor je het weet is het klaar, homie maak je dromen waar.

En heb je nooit geschoten heb je nooit geraakt. En ik praat niet over guns, maar denk erover na. Shit gaat in een flits, het gaat lens zonder fotograaf. Voor je het weet is het klaar, homie maak je dromen waar. Je gaat nooit weten of het lukt als je het niet probeert, ik wil die m, maar heb ik die dan wil ik ietsjes meer. Ik shoot for it, ik ben on the grind ook in het vieze weer. Ben op mezelf altijd kritisch ik bekritiseer.

Shoot for the stars en ik aim for the moon. Sky is the limit and sky is the roof, Ik wil altijd meer en ik heb never nooit genoeg, dagen op the grind, echt ik ben dagen in the boot, no sleep shit zit zo diep, ik wil die millie op mn rek for in case voor de deur met de brodie’s Alleen the realest om me heen anders lonely.
Oh please, ik zie mannen voelen zich tony.

Ik zie je voelt je og, get your cape up, start die mission, blijf niet slapen homie wake up ben tot late up for die bense in the safe tocht, no days off ik moet het pakken for i take off.

Pak ik een check dan ben ik weg yeah dan pak ik rust ik ben te lang al op die deck yeah iedereen die voelt zich gangster met een strap yeah, ik voel me gangster als ik heel de fam geblessed heb. (geblessed heb)

En heb je nooit geschoten, heb je nooit geraakt. En ik praat niet over guns, maar denk erover na.

Shit gaat in een flits, het gaat lens zonder fotograaf. Voor je het weet is het klaar, homie maak je dromen waar. En heb je nooit geschoten, heb je nooit geraakt. En ik praat niet over guns, maar denk erover na. Shit gaat in een flits, het gaat lens zonder fotograaf. Voor je het weet is het klaar, homie maak je dromen waar.

Je gaat nooit weten of het lukt als je het niet probeert, ik wil die m, maar heb ik die dan wil ik ietsjes meer. Ik shoot for it, ik ben on the grind ook in het vieze weer. Ben op mezelf altijd kritisch ik bekritiseer

%d blogueiros gostam disto: