Dallos Bogi – Félig Ébren

Félig Ébren – Dallos Bogi Lyrics Letra:
TEKSTI ANJETA
👇
Mos M’Bej Fajtor Se Un Faj Nuk Kam
Te Prita Me Vite Por Ti Deshe Tjeter . Kon Fjalen S’Ke Mbajt Dhe Me
Thojshe T’Du Mem Pas Dasht Me
Zemer Ti Kurr Se Kishe Tradhtu

REFRENI

Anjeta Moj Anjeta Vetem Ty T’Desha
Anjeta Moj Anjeta Kjo Eshte
Verteta . Anjeta Moj Anjeta Vetem
Ty T’Desha Anjeta Moj Anjeta Kjo
Eshte E Verteta

TEKSTI DY

v

Anjite Je Martu Tona T’Mirat Ti Kam
Uru Sa Mundet Peshku Pa Uje Sa
Mundesh Ti Pa Mu . Fjalen S’Ke
Mbajt Dhe Me Thojshe T’Du Mem
Pas Dasht Me Zemer Ti Kurr Se
Kishe Tradhtu

REFRENI DY

Anjeta Moj Anjeta Vetem Ty T’Desha
Anjeta Moj Anjeta Kjo Eshte E
Verteta . Anjeta Moj Anjeta Vetem
Ty T’Desha Anjeta Moj Anjeta Kjo
Eshte E Verteta

Anjeta Moj Anjeta Vetem Ty Te
T’Desha Anjeta Moj Anjeta Kjo
Eshte E Verteta . Anjeta Moj Anjeta
Vetem Ty T’Desha Anjeta Moj
Anjeta Kjo Eshte E Verteta

Bekim Tallamishi – Anjeta
Bekim Tallamishi
Anjeta

Dallos Bogi – Félig Ébren

%d blogueiros gostam disto: