Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu – Lemah Teles

Lyrics Letra:
lirik lagu “Lemah Teles” dari Vicky Prasetyo berikut ini.

jujur ati iki loro
durung iso nompo kenyataan
tanduran sing wes tak sirami
nanging dadi awu ireng
diobong karo kahanan

mbiyen janji bareng bareng
ngerasakke susah lan seneng
saiki kowe medotke angen angen
tak kuatke ati yen kudu kelangan

kowe mbelok ngiwo nengen
tanpo nguwaske mburi
tak tabrak kowe loro
iki salahe sopo

Dapatkan informasi, inspirasi dan

yen kowe wes ra tresno
ngomongo ojo terus lungo
awas nemoni apes
lemah teles Gusti sing bakal bales

jujur ati iki loro
durung iso nompo kenyataan
tanduran sing wes tak sirami
nanging dadi awu ireng
diobong karo kahanan

mbiyen janji bareng bareng
ngerasakke susah lan seneng
saiki kowe medotke angen angen
tak kuatke ati yen kudu kelangan

kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi
tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo
yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo
awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales

kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi
tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo
yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo
awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales

%d blogueiros gostam disto: