Esa Risty – Amung Roso Kangen

Amung Roso Kangen – Esa Risty Lyrics Letra:
Sing tak rasakne amung roso kangen
Marang sliramu wong bagus
Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso
Mergo kowee sing tak tresno wis diduweni wong liyo
Nelongso

Sumilir angin dadi konco saben wengi
Adem banget tak rasakne
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
Mergo sing tak tresnani uwis ono sing nduweni
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Kang mas

Sumilir angin dadi konco saben wengi
Adem banget tak rasakne
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
Mergo sing tak tresnani uwis ono sing nduweni
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Kang mas

Sumilir angin dadi konco saben wengi
Adem banget tak rasakne
Nanging aku amung biso nangis brebes mili
Mergo sing tak tresnani uwis ono sing duweni
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Kang mas

Wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu
Wes lalekno aku pancen dudu jodohmu

Lilakno
Lilakno

Esa Risty – Amung Roso Kangen

%d blogueiros gostam disto: