Happy Asmara – Ada Dia Antara Kita

Ada Dia Antara Kita – Happy Asmara Lyrics, Letra:
Ku disini…. menanti dan menanti
Sia sialah sudah….
Karna hati tlah patah
Ku kecewa…..

Ku berlari…. tak mampu ku mengejar
Sejenak ku berhenti….
Setelah ku pahami….
Ku tak kan bisa….

Reff
Milikimu…. seutuhnya
Karna kamu kini telah berbeda
Walau masih ada tersisa
Rasa cinta yang tersimpan di dada
Sungguh ku tak bisa
Sungguh ku tak bisa
Ada dia antara kita….

Back to
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

Happy Asmara – Mantan Djancuk
Mantan Djancuk - Happy Asmara Lyrics Letra: Lirik Jarene koe iseh tresno ning aku Jarene koe iseh kelingan ning awakku Koe inbox talking talking karo aku Wes ...
HAPPY ASMARA – KARENA ORANG KETIGA
HAPPY ASMARA - KARENA ORANG KETIGA Lyrics Letra: Mengapa Begini harus terjadi Mengapa ini jalan yang di pilih Mengapa cinta beralih pandang Mengapa hilang akal sehat ...
HAPPY ASMARA – AKU RINDU KAMU
HAPPY ASMARA - AKU RINDU KAMU Lyrics Letra: saat aku rindu kamu tak sadar air mataku jatuh ingin segera bertemu denganmu akan ku genggam erat tanganmu sungguh ...
Happy Asmara – Dalan Liyane
Happy Asmara - Dalan Liyane Lyrics, Letra: Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, koe ...
Happy Asmara – Lilakno Lungaku
Happy Asmara - Lilakno Lungaku Lyrics Letra: Lirik Aku ora nyongko bakal ngene akhire Dadi mlaku dewe-dewe Mergo tresno ra iso di peksakno Ati ikhlas lan nrimo ...
HAPPY ASMARA – KEBAL KELARAN
HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com EN - [formidable ...
Happy Asmara – Lanjot Mboten
Lanjot Mboten - Happy Asmara Lyrics Letra: Lanjot nopo mboten terserah sampean Pengenku terbuka ra pengen delikan Aku wes sabar Aku uwes luweh soko sabar Lanjot nopo ...
Happy Asmara – Siap Loro Ati
Lyrics, Letra: Lyric : Nganti tak belani Uripku rekoso.. Nanging kowe isih Ra rumongso.. Jane aku ngerti Kowe nduwe tunangan.. Ku tetap berjuang Mergo ku terlalu sayang.. Aku siap.. loro ati Aku siap.. ...
Happy Asmara – Putih Abu Abu
Putih Abu Abu - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik Mbiyen kowe wes pernah janji Ngancani aku urip mati Ra peduli awan lan bengi Jenengmu tetep neng ati Tahun ...
HAPPY ASMARA – DOSAKAH
DOSAKAH - HAPPY ASMARA Lyrics, Letra: sejak pertama kali bertemu.. aku tlah jatuh hati padamu slalu terlintas raut wajahmu ingin rasanya dekat denganmu.. walaupun berat melupakanmu ...
HAPPY ASMARA – SAK ORA ORANE
SAK ORA ORANE - HAPPY ASMARA Lyrics Letra: Lirik : Saben bengi aku ora iso turu Kelingan Sliramu Nalikane mbiyen Kowe Ninggal aku Tanpo mergo Ra crito ...
NGABUBURIT – Happy Asmara
NGABUBURIT - Happy Asmara Letras da Musica Cintaku sampai mati Sayangku sampai mati Kasihku sampai mati Rinduku sampai mati Tapi jangan dulu kamu ngabuburit Ngajak buru buru merit Karna ku tak mau ...
HAPPY ASMARA – ANGIN DALU
ANG - HAPPY ASMARA Lyrics Letra: Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang Tresno neng jero dodo Seng ...
HAPPY ASMARA – PURIK
HAPPY ASMARA - PURIK Lyrics Letra: LIRIK wengi iki ora penak atiku kelap kelip ora iso merem mripatku biasane kowe ono sandingku aku turu tanganmu ngelus rambutku ku ...
%d blogueiros gostam disto: