Happy Asmara – Aku Pamit

Aku Pamit – Happy Asmara Lyrics, Letra:
Lirik
Dudu mergo aku wes ra tresno
Nanging aku ngeroso kowe saiki bedo
Ngancani kowe mung mok sio sio
Atiku wes kadung loro
Wes mbok gawe tatu
Jeru ning atiku

Saikine aku ra peduli
Masio saktenane atiku iki nangis
Tak empet mergo aku kudu kuat
Ngadepi kahanan iki
Urip tanpo kowe
Aku uwes lilo

Reff.
Mungkin iki wes dalane aku kudu lungo
Ninggalne kowe
Pamit ro kowe
Aku ngerti iki abot sanggane
Ora perlu ditutugne
Timbang tambah loro ati
Aku pamet….

Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

Happy Asmara – Lara Ati
Happy Asmara - Lara Ati Lyrics Letra: Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to ...
HAPPY ASMARA – PURIK
HAPPY ASMARA - PURIK Lyrics Letra: LIRIK wengi iki ora penak atiku kelap kelip ora iso merem mripatku biasane kowe ono sandingku aku turu tanganmu ngelus rambutku ku ...
Happy Asmara – Siap Loro Ati
Lyrics, Letra: Lyric : Nganti tak belani Uripku rekoso.. Nanging kowe isih Ra rumongso.. Jane aku ngerti Kowe nduwe tunangan.. Ku tetap berjuang Mergo ku terlalu sayang.. Aku siap.. loro ati Aku siap.. ...
Happy Asmara – Mantan Djancuk
Mantan Djancuk - Happy Asmara Lyrics Letra: Lirik Jarene koe iseh tresno ning aku Jarene koe iseh kelingan ning awakku Koe inbox talking talking karo aku Wes ...
Happy Asmara – Ati Sing Liyo
Happy Asmara - Ati Sing Liyo Lyrics, Letra: Ati Sing Liyo Pancen iki duduk dalane Aku lan sliramu wes duduk jodone Tak tompo kanti ikhlas atiku We ...
Happy Asmara – Lilakno Lungaku
Happy Asmara - Lilakno Lungaku Lyrics Letra: Lirik Aku ora nyongko bakal ngene akhire Dadi mlaku dewe-dewe Mergo tresno ra iso di peksakno Ati ikhlas lan nrimo ...
Happy Asmara – Ojo Goblok Mencinta
Ojo Goblok Mencinta - Happy Asmara Lyrics, Lirik, Letra: Ojo gampang mikir tentang cinta (Jangan gampang mikir tentang cinta) Mengko ndak malah luka (Nanti akan malah ...
Eny Sagita – Mung Biso Nyawang ft. Happy Asmara
Mung Biso Nyawang - Eny Sagita ft. Happy Asmara Lyrics, Letra: LIRIK LAGU : Sinawang ing netro, Mencorong lir cahyo Maruto hangripih sakjroning nolo Rumeseping rasa ...
Happy Asmara – Embuh
Embuh - Happy Asmara Lyrics Letra: Saben ketemu koe Ra iso tak critakke Rasane embuh Arep ngomong rak metu Ilat dadakan kaku Tak pikir jeru nganti ra iso ...
HAPPY ASMARA – SADAR DIRI
HAPPY ASMARA - SADAR DIRI Lyrics Letra: Lirik Lagu Sadar Diri-Happy Asmara . Cen aku sing kleru nggugu omonganmu Aku tak sing ngalah wes ora ...
HAPPY ASMARA – LUNGO’O
HAPPY ASMARA - LUNGO'O Lyrics Letra: Aku ramekso koe dadi jodoku Seng tak jalok tulus seko atimu Nek pancen sliramu kui Tulus tresno karo aku Ra bakal ...
Happy Asmara – Perlahan
Happy Asmara - Perlahan Lyrics, Letra: Lirik: Memang salahku Terlalu dingin denganmu Terlalu mendiamkanmu Kau yang selalu memperhatikanku dan sebenarnya aku juga begitu Maafkanku yang selalu membuatmu Terlalu lama menunggu Hingga ...
NGABUBURIT – Happy Asmara
NGABUBURIT - Happy Asmara Letras da Musica Cintaku sampai mati Sayangku sampai mati Kasihku sampai mati Rinduku sampai mati Tapi jangan dulu kamu ngabuburit Ngajak buru buru merit Karna ku tak mau ...
Happy Asmara – Aku Tenang
Aku Tenang - Happy Asmara Lyrics, Letra: Pengenku siji nyanding kowe selawase Raono wong liyo sing iso misahake Cukup sliramu gawe atiku tenang Ra bakal ilang ...
%d blogueiros gostam disto: