HAPPY ASMARA – AKU RINDU KAMU

HAPPY ASMARA – AKU RINDU KAMU Lyrics Letra:

saat aku rindu kamu
tak sadar air mataku jatuh
ingin segera bertemu denganmu
akan ku genggam erat tanganmu

sungguh aku rindu kamu
tak sabar rasanya ingin bertemu
ingin melihat senyumu manismu
selalu bermanja dengan dirimu

reff

bilaa..aku rindu kamu
akan kutatap gambarmu
akan kunyanyikan lagu ini
semoga kan terubat rindu
pada dirimu..oh sayangku
semoga kan terubat rindu
padamu sayangku

Happy Asmara – MATUR NUWUN
MATUR NUWUN - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik : Matur nuwun kanggo sakabehe pernah urip bareng kowe Masio ora sempurno Kok ngene endinge Sepurane yen akeh salahe Aku kudu ...
HAPPY ASMARA – KEBAL KELARAN
HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com EN - [formidable ...
Happy Asmara – Lanjot Mboten
Lanjot Mboten - Happy Asmara Lyrics Letra: Lanjot nopo mboten terserah sampean Pengenku terbuka ra pengen delikan Aku wes sabar Aku uwes luweh soko sabar Lanjot nopo ...
HAPPY ASMARA – SADAR DIRI
HAPPY ASMARA - SADAR DIRI Lyrics Letra: Lirik Lagu Sadar Diri-Happy Asmara . Cen aku sing kleru nggugu omonganmu Aku tak sing ngalah wes ora ...
Happy Asmara – Tatu
Tatu - Happy Asmara Lyrics, Letra: roso rasaning kangenku mung sliramu memanik ing atiku prasetiaku tresno temuko patiku cintaku hanyalah untukmu roso rasaning tresnoku ora ngiro jebol lamis ...
Happy Asmara – Aku Tenang
Aku Tenang - Happy Asmara Lyrics, Letra: Pengenku siji nyanding kowe selawase Raono wong liyo sing iso misahake Cukup sliramu gawe atiku tenang Ra bakal ilang ...
Happy Asmara – Aku Ora Janji
Happy Asmara - Aku Ora Janji Lyrics, Letra: Rasane koyo wong mati suri Yen kelingan kowe nglarani ati Mengapa dulu aku kau cintai Sekarang kau tinggal pergi Ibarat ...
HAPPY ASMARA – KARENA ORANG KETIGA
HAPPY ASMARA - KARENA ORANG KETIGA Lyrics Letra: Mengapa Begini harus terjadi Mengapa ini jalan yang di pilih Mengapa cinta beralih pandang Mengapa hilang akal sehat ...
Happy asmara – Pasukan anti prei
Pasukan anti prei - Happy asmara Lirik Lyrics Letra: pasukan anti prei budhal golek rejeki kerjo wani rekoso ben uripku sesuk mulyo ra peduli omongan tanggunganku bulanan anak bojo ...
Happy Asmara – Menepi
Menepi - Happy Asmara Lyrics, Letra: Mencintai dalam sepi Dan rasa sabar mana lagi Yang harus kupendam dalam mengagumi dirimu Melihatmu genggam tangannya Nyaman didalam pelukannya Yang mampu membuatku tersadar dan ...
HAPPY ASMARA – PURIK
HAPPY ASMARA - PURIK Lyrics Letra: LIRIK wengi iki ora penak atiku kelap kelip ora iso merem mripatku biasane kowe ono sandingku aku turu tanganmu ngelus rambutku ku ...
Happy Asmara – Siap Loro Ati
Lyrics, Letra: Lyric : Nganti tak belani Uripku rekoso.. Nanging kowe isih Ra rumongso.. Jane aku ngerti Kowe nduwe tunangan.. Ku tetap berjuang Mergo ku terlalu sayang.. Aku siap.. loro ati Aku siap.. ...
Happy Asmara – Proliman Joyo
Lyrics Letra: Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang Ngelingke aku marang sliramu Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki Njogo roso, ngukir tresno ning ati Ora ...
Happy Asmara – Putih Abu Abu
Putih Abu Abu - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik Mbiyen kowe wes pernah janji Ngancani aku urip mati Ra peduli awan lan bengi Jenengmu tetep neng ati Tahun ...
%d blogueiros gostam disto: