HAPPY ASMARA – BAHAGIAMU

BAHAGIAMU – HAPPY ASMARA Lyrics Letra:
Lirik & Cords
C Em
Opo koyo ngene abot sanggane
Am F G
Nresnani awakmu sing gae aku cemburu

C Em
Kowe karo dekke aku ra nesu
Am F G
Ning senenganmu golek i kesalahan ku

F
mung siji welingku
G
Gaenen dee bahagia
Em Am
Ojo mok larani koyo sing mok lakoni
F
neng awakku
G
neng atiku

C G Am F G

F G C
Tak lilakne awakmu, Gandeng karo dekke
F
Masio nelongso atiku
G C
Ra kuat ngempet loro neng njero dodo

F G
Aku mung iso nyawang awakmu
C F
Seko kadoan, masio raiso sesandingan
G C
Sing penting kowe bahagia aku gampang
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

Happy Asmara – Dinggo Bukti
Happy Asmara - Dinggo Bukti Lyrics, Letra: Umpomo kowe ngerti roso atiku iki Senadyan urip sesandingan Nanging ati ora krasan Wes tak cobo tak lakoni Wes ...
Happy Asmara – MATUR NUWUN
MATUR NUWUN - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik : Matur nuwun kanggo sakabehe pernah urip bareng kowe Masio ora sempurno Kok ngene endinge Sepurane yen akeh salahe Aku kudu ...
Happy Asmara – Salahkah Kita Bercinta (Lirik)
Salahkah Kita Bercinta (Lirik) - Happy Asmara Lyrics, Letra: Dan aku pun teringat tentang kamu Rasanya ingin selalu bersamamu Dan tak mampu ku berlari dari banyanganmu Tepiskan ...
Happy Asmara – Tatu
Tatu - Happy Asmara Lyrics, Letra: roso rasaning kangenku mung sliramu memanik ing atiku prasetiaku tresno temuko patiku cintaku hanyalah untukmu roso rasaning tresnoku ora ngiro jebol lamis ...
Happy Asmara – Aku Ora Janji
Happy Asmara - Aku Ora Janji Lyrics, Letra: Rasane koyo wong mati suri Yen kelingan kowe nglarani ati Mengapa dulu aku kau cintai Sekarang kau tinggal pergi Ibarat ...
HAPPY ASMARA – SADAR DIRI
HAPPY ASMARA - SADAR DIRI Lyrics Letra: Lirik Lagu Sadar Diri-Happy Asmara . Cen aku sing kleru nggugu omonganmu Aku tak sing ngalah wes ora ...
Happy Asmara – Lilakno Lungaku
Happy Asmara - Lilakno Lungaku Lyrics Letra: Lirik Aku ora nyongko bakal ngene akhire Dadi mlaku dewe-dewe Mergo tresno ra iso di peksakno Ati ikhlas lan nrimo ...
Happy Asmara – Menepi
Menepi - Happy Asmara Lyrics, Letra: Mencintai dalam sepi Dan rasa sabar mana lagi Yang harus kupendam dalam mengagumi dirimu Melihatmu genggam tangannya Nyaman didalam pelukannya Yang mampu membuatku tersadar dan ...
Eny Sagita – Mung Biso Nyawang ft. Happy Asmara
Mung Biso Nyawang - Eny Sagita ft. Happy Asmara Lyrics, Letra: LIRIK LAGU : Sinawang ing netro, Mencorong lir cahyo Maruto hangripih sakjroning nolo Rumeseping rasa ...
Happy Asmara – Siap Loro Ati
Lyrics, Letra: Lyric : Nganti tak belani Uripku rekoso.. Nanging kowe isih Ra rumongso.. Jane aku ngerti Kowe nduwe tunangan.. Ku tetap berjuang Mergo ku terlalu sayang.. Aku siap.. loro ati Aku siap.. ...
Happy Asmara – Dalan Liyane
Happy Asmara - Dalan Liyane Lyrics, Letra: Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, koe ...
HAPPY ASMARA – DOSAKAH
DOSAKAH - HAPPY ASMARA Lyrics, Letra: sejak pertama kali bertemu.. aku tlah jatuh hati padamu slalu terlintas raut wajahmu ingin rasanya dekat denganmu.. walaupun berat melupakanmu ...
Happy Asmara – Proliman Joyo
Lyrics Letra: Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang Ngelingke aku marang sliramu Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki Njogo roso, ngukir tresno ning ati Ora ...
Happy Asmara – Embuh
Embuh - Happy Asmara Lyrics Letra: Saben ketemu koe Ra iso tak critakke Rasane embuh Arep ngomong rak metu Ilat dadakan kaku Tak pikir jeru nganti ra iso ...
%d blogueiros gostam disto: