HAPPY ASMARA – BAHAGIAMU

BAHAGIAMU – HAPPY ASMARA Lyrics Letra:
Lirik & Cords
C Em
Opo koyo ngene abot sanggane
Am F G
Nresnani awakmu sing gae aku cemburu

C Em
Kowe karo dekke aku ra nesu
Am F G
Ning senenganmu golek i kesalahan ku

F
mung siji welingku
G
Gaenen dee bahagia
Em Am
Ojo mok larani koyo sing mok lakoni
F
neng awakku
G
neng atiku

C G Am F G

F G C
Tak lilakne awakmu, Gandeng karo dekke
F
Masio nelongso atiku
G C
Ra kuat ngempet loro neng njero dodo

F G
Aku mung iso nyawang awakmu
C F
Seko kadoan, masio raiso sesandingan
G C
Sing penting kowe bahagia aku gampang
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

%d blogueiros gostam disto: