Happy Asmara – Dalan Liyane

Happy Asmara – Dalan Liyane Lyrics, Letra:
Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati

Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten

Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun

Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

Happy Asmara – MATUR NUWUN
MATUR NUWUN - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik : Matur nuwun kanggo sakabehe pernah urip bareng kowe Masio ora sempurno Kok ngene endinge Sepurane yen akeh salahe Aku kudu ...
HAPPY ASMARA – SADAR DIRI
HAPPY ASMARA - SADAR DIRI Lyrics Letra: Lirik Lagu Sadar Diri-Happy Asmara . Cen aku sing kleru nggugu omonganmu Aku tak sing ngalah wes ora ...
Happy Asmara – Menepi
Menepi - Happy Asmara Lyrics, Letra: Mencintai dalam sepi Dan rasa sabar mana lagi Yang harus kupendam dalam mengagumi dirimu Melihatmu genggam tangannya Nyaman didalam pelukannya Yang mampu membuatku tersadar dan ...
HAPPY ASMARA – KARENA ORANG KETIGA
HAPPY ASMARA - KARENA ORANG KETIGA Lyrics Letra: Mengapa Begini harus terjadi Mengapa ini jalan yang di pilih Mengapa cinta beralih pandang Mengapa hilang akal sehat ...
Happy asmara – Pasukan anti prei
Pasukan anti prei - Happy asmara Lirik Lyrics Letra: pasukan anti prei budhal golek rejeki kerjo wani rekoso ben uripku sesuk mulyo ra peduli omongan tanggunganku bulanan anak bojo ...
HAPPY ASMARA – TAK WARAHI CARANE
HAPPY ASMARA - TAK WARAHI CARANE Lyrics Letra: LIRIK : Matur suwon mergo wes ngukir loro Loro ning ati ora bakal biso lali Sepiro caramu nglarani ...
HAPPY ASMARA – DOSAKAH
DOSAKAH - HAPPY ASMARA Lyrics, Letra: sejak pertama kali bertemu.. aku tlah jatuh hati padamu slalu terlintas raut wajahmu ingin rasanya dekat denganmu.. walaupun berat melupakanmu ...
Happy Asmara – Putih Abu Abu
Putih Abu Abu - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik Mbiyen kowe wes pernah janji Ngancani aku urip mati Ra peduli awan lan bengi Jenengmu tetep neng ati Tahun ...
Happy Asmara – Lilakno Lungaku
Happy Asmara - Lilakno Lungaku Lyrics Letra: Lirik Aku ora nyongko bakal ngene akhire Dadi mlaku dewe-dewe Mergo tresno ra iso di peksakno Ati ikhlas lan nrimo ...
Happy Asmara – Ati Sing Liyo
Happy Asmara - Ati Sing Liyo Lyrics, Letra: Ati Sing Liyo Pancen iki duduk dalane Aku lan sliramu wes duduk jodone Tak tompo kanti ikhlas atiku We ...
Happy Asmara – Salahkah Kita Bercinta (Lirik)
Salahkah Kita Bercinta (Lirik) - Happy Asmara Lyrics, Letra: Dan aku pun teringat tentang kamu Rasanya ingin selalu bersamamu Dan tak mampu ku berlari dari banyanganmu Tepiskan ...
Happy Asmara – Perlahan
Happy Asmara - Perlahan Lyrics, Letra: Lirik: Memang salahku Terlalu dingin denganmu Terlalu mendiamkanmu Kau yang selalu memperhatikanku dan sebenarnya aku juga begitu Maafkanku yang selalu membuatmu Terlalu lama menunggu Hingga ...
HAPPY ASMARA – ANGIN DALU
ANG - HAPPY ASMARA Lyrics Letra: Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang Tresno neng jero dodo Seng ...
HAPPY ASMARA – KEBAL KELARAN
HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com EN - [formidable ...
%d blogueiros gostam disto: