Happy Asmara – Embuh

Embuh – Happy Asmara Lyrics Letra:
Saben ketemu koe
Ra iso tak critakke
Rasane embuh

Arep ngomong rak metu
Ilat dadakan kaku
Tak pikir jeru nganti ra iso turu
Saben cedak awakmu
Mung iso ngguya ngguyu rasane embuh

Arep nembung rak wani
Mung tak pendam neng ati
Yen wayah wengi tansah kegowo mimpi

Wes pirang pirang tahun
Mung tak pendem roso iki
Wes nganti ora ketung
Nggonku arep ngucapake
Nanging nganti seprene
Durong dadi gawe
Arep ngomong aku tresno koe
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

HAPPY ASMARA – SAMPUN LILO
SAMPUN LILO - HAPPY ASMARA Lyrics, Letra: LIRIK Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku Tulus di nggo mbahagiakke sliramu Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku Cukup ...
Happy Asmara – Menepi
Menepi - Happy Asmara Lyrics, Letra: Mencintai dalam sepi Dan rasa sabar mana lagi Yang harus kupendam dalam mengagumi dirimu Melihatmu genggam tangannya Nyaman didalam pelukannya Yang mampu membuatku tersadar dan ...
Happy Asmara – Pura Pura Malu
Pura Pura Malu - Happy Asmara Lyrics, Letra: Ingin aku merasakan indahnya Belaian dari seseorang yang paling ku sayang Tapi ku malu ku malu ku ...
Happy Asmara – Dinggo Bukti
Happy Asmara - Dinggo Bukti Lyrics, Letra: Umpomo kowe ngerti roso atiku iki Senadyan urip sesandingan Nanging ati ora krasan Wes tak cobo tak lakoni Wes ...
Happy Asmara – Putih Abu Abu
Putih Abu Abu - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik Mbiyen kowe wes pernah janji Ngancani aku urip mati Ra peduli awan lan bengi Jenengmu tetep neng ati Tahun ...
Happy Asmara – Ada Dia Antara Kita
Ada Dia Antara Kita - Happy Asmara Lyrics, Letra: Ku disini.... menanti dan menanti Sia sialah sudah.... Karna hati tlah patah Ku kecewa..... Ku berlari.... tak mampu ...
Happy Asmara – Aku Mati Roso
Happy Asmara - AKU MATI ROSO ( Official Music Video ) (HD} Confira Lyrics, Letra da musica com Video para Ouvir, Aprenda agora ...
Happy Asmara – Cocote Tonggo
Cocote Tonggo - Happy Asmara Lirik Lyrics Letra: Lirik Iki cerito urip ono ing deso Nyandang urip bebarengan karo tonggo Ra kuat mangan dirasani, mangan enak ...
Happy Asmara – Salahkah Kita Bercinta (Lirik)
Salahkah Kita Bercinta (Lirik) - Happy Asmara Lyrics, Letra: Dan aku pun teringat tentang kamu Rasanya ingin selalu bersamamu Dan tak mampu ku berlari dari banyanganmu Tepiskan ...
HAPPY ASMARA – KEBAL KELARAN
HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com EN - [formidable ...
Happy Asmara – Tatu
Tatu - Happy Asmara Lyrics, Letra: roso rasaning kangenku mung sliramu memanik ing atiku prasetiaku tresno temuko patiku cintaku hanyalah untukmu roso rasaning tresnoku ora ngiro jebol lamis ...
Happy Asmara – Aku Ora Janji
Happy Asmara - Aku Ora Janji Lyrics, Letra: Rasane koyo wong mati suri Yen kelingan kowe nglarani ati Mengapa dulu aku kau cintai Sekarang kau tinggal pergi Ibarat ...
Happy Asmara – Aku Pamit
Aku Pamit - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik Dudu mergo aku wes ra tresno Nanging aku ngeroso kowe saiki bedo Ngancani kowe mung mok sio ...
Eny Sagita – Mung Biso Nyawang ft. Happy Asmara
Mung Biso Nyawang - Eny Sagita ft. Happy Asmara Lyrics, Letra: LIRIK LAGU : Sinawang ing netro, Mencorong lir cahyo Maruto hangripih sakjroning nolo Rumeseping rasa ...
%d blogueiros gostam disto: