HAPPY ASMARA – KARENA ORANG KETIGA

HAPPY ASMARA – KARENA ORANG KETIGA Lyrics Letra:
Mengapa Begini harus terjadi
Mengapa ini jalan yang di pilih
Mengapa cinta beralih pandang
Mengapa hilang akal sehat mu.

Pondok derita kita Dulu indah sekali
Makan sepiring Kita kenyang bersama. Ada air Mata, Ada harapan Ada cinta dan Ada Kamu.
Aku lah Nyawa aku lah
Siang Dan malam mu

Chours
Pandang lah pada wajah haruku .Kasihaniku menahan sakit atas dirimu. Ku Mohon ku harap.Kenang lah bagia nya kita sebelum ada nya org ketiga.Ku sedia memberi kesempatan dan kemaafan
Mohon Sadar lah dri gengaman orang ketiga

Runtuh nya kubu cinta Kerana orang ketiga
Tega sunguh tega. Kau rela Meninggalkan aku sampau hatimu. Demi dia orang ketiga
Kau memang tetap di hati ku
Tapi Sekarang Hanya sebatas mantan
Mengapa hilang akal sehatmu ..

Happy Asmara – Dalan Liyane
Happy Asmara - Dalan Liyane Lyrics, Letra: Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, koe ...
HAPPY ASMARA – BAHAGIAMU
BAHAGIAMU - HAPPY ASMARA Lyrics Letra: Lirik & Cords C Em Opo koyo ngene abot sanggane Am F G Nresnani awakmu sing gae aku cemburu C Em Kowe karo ...
Happy Asmara – Ati Sing Liyo
Happy Asmara - Ati Sing Liyo Lyrics, Letra: Ati Sing Liyo Pancen iki duduk dalane Aku lan sliramu wes duduk jodone Tak tompo kanti ikhlas atiku We ...
Happy Asmara – Kuat Ati
Happy Asmara - Kuat Ati Lyrics Happy Asmara - Kuat Ati Letra: sayang sing tak suwun Am mung pangapuramu Dm dudu karep ati iki G ninggalke sliramu.. Em sayang lungaku ora ...
Happy Asmara – Tatu
Tatu - Happy Asmara Lyrics, Letra: roso rasaning kangenku mung sliramu memanik ing atiku prasetiaku tresno temuko patiku cintaku hanyalah untukmu roso rasaning tresnoku ora ngiro jebol lamis ...
Happy Asmara – Embuh
Embuh - Happy Asmara Lyrics Letra: Saben ketemu koe Ra iso tak critakke Rasane embuh Arep ngomong rak metu Ilat dadakan kaku Tak pikir jeru nganti ra iso ...
Happy Asmara – Aku Mati Roso
Happy Asmara - AKU MATI ROSO ( Official Music Video ) (HD} Confira Lyrics, Letra da musica com Video para Ouvir, Aprenda agora ...
NGABUBURIT – Happy Asmara
NGABUBURIT - Happy Asmara Letras da Musica Cintaku sampai mati Sayangku sampai mati Kasihku sampai mati Rinduku sampai mati Tapi jangan dulu kamu ngabuburit Ngajak buru buru merit Karna ku tak mau ...
Happy Asmara – MATUR NUWUN
MATUR NUWUN - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik : Matur nuwun kanggo sakabehe pernah urip bareng kowe Masio ora sempurno Kok ngene endinge Sepurane yen akeh salahe Aku kudu ...
Happy Asmara – Aku Pamit
Aku Pamit - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik Dudu mergo aku wes ra tresno Nanging aku ngeroso kowe saiki bedo Ngancani kowe mung mok sio ...
Happy Asmara – Aku Ora Janji
Happy Asmara - Aku Ora Janji Lyrics, Letra: Rasane koyo wong mati suri Yen kelingan kowe nglarani ati Mengapa dulu aku kau cintai Sekarang kau tinggal pergi Ibarat ...
HAPPY ASMARA – AKU RINDU KAMU
HAPPY ASMARA - AKU RINDU KAMU Lyrics Letra: saat aku rindu kamu tak sadar air mataku jatuh ingin segera bertemu denganmu akan ku genggam erat tanganmu sungguh ...
Eny Sagita – Mung Biso Nyawang ft. Happy Asmara
Mung Biso Nyawang - Eny Sagita ft. Happy Asmara Lyrics, Letra: LIRIK LAGU : Sinawang ing netro, Mencorong lir cahyo Maruto hangripih sakjroning nolo Rumeseping rasa ...
Happy Asmara – Putih Abu Abu
Putih Abu Abu - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik Mbiyen kowe wes pernah janji Ngancani aku urip mati Ra peduli awan lan bengi Jenengmu tetep neng ati Tahun ...
%d blogueiros gostam disto: