Happy Asmara – Proliman Joyo

Lyrics Letra:
Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang
Ngelingke aku marang sliramu
Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki
Njogo roso, ngukir tresno ning ati

Ora bakal lali, dungo iki kanggo sliramu
Mugo iso dadi pengarepanku
Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani

Reff :
Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, Nguatke ati
Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

Cukup kuberkorban, cukup aku bertahan
Gede egomu sing ngambyarke kabeh impian
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

Happy Asmara – Mantan Djancuk
Mantan Djancuk - Happy Asmara Lyrics Letra: Lirik Jarene koe iseh tresno ning aku Jarene koe iseh kelingan ning awakku Koe inbox talking talking karo aku Wes ...
Happy Asmara – Tatu
Tatu - Happy Asmara Lyrics, Letra: roso rasaning kangenku mung sliramu memanik ing atiku prasetiaku tresno temuko patiku cintaku hanyalah untukmu roso rasaning tresnoku ora ngiro jebol lamis ...
HAPPY ASMARA – KEBAL KELARAN
HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com EN - [formidable ...
Happy Asmara – Dinggo Bukti
Happy Asmara - Dinggo Bukti Lyrics, Letra: Umpomo kowe ngerti roso atiku iki Senadyan urip sesandingan Nanging ati ora krasan Wes tak cobo tak lakoni Wes ...
Happy Asmara – MATUR NUWUN
MATUR NUWUN - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik : Matur nuwun kanggo sakabehe pernah urip bareng kowe Masio ora sempurno Kok ngene endinge Sepurane yen akeh salahe Aku kudu ...
HAPPY ASMARA – SAMPUN LILO
SAMPUN LILO - HAPPY ASMARA Lyrics, Letra: LIRIK Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku Tulus di nggo mbahagiakke sliramu Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku Cukup ...
Happy Asmara – Embuh
Embuh - Happy Asmara Lyrics Letra: Saben ketemu koe Ra iso tak critakke Rasane embuh Arep ngomong rak metu Ilat dadakan kaku Tak pikir jeru nganti ra iso ...
Happy Asmara – Putih Abu Abu
Putih Abu Abu - Happy Asmara Lyrics, Letra: Lirik Mbiyen kowe wes pernah janji Ngancani aku urip mati Ra peduli awan lan bengi Jenengmu tetep neng ati Tahun ...
HAPPY ASMARA – SADAR DIRI
HAPPY ASMARA - SADAR DIRI Lyrics Letra: Lirik Lagu Sadar Diri-Happy Asmara . Cen aku sing kleru nggugu omonganmu Aku tak sing ngalah wes ora ...
Happy asmara – Pasukan anti prei
Pasukan anti prei - Happy asmara Lirik Lyrics Letra: pasukan anti prei budhal golek rejeki kerjo wani rekoso ben uripku sesuk mulyo ra peduli omongan tanggunganku bulanan anak bojo ...
HAPPY ASMARA – DOSAKAH
DOSAKAH - HAPPY ASMARA Lyrics, Letra: sejak pertama kali bertemu.. aku tlah jatuh hati padamu slalu terlintas raut wajahmu ingin rasanya dekat denganmu.. walaupun berat melupakanmu ...
NGABUBURIT – Happy Asmara
NGABUBURIT - Happy Asmara Letras da Musica Cintaku sampai mati Sayangku sampai mati Kasihku sampai mati Rinduku sampai mati Tapi jangan dulu kamu ngabuburit Ngajak buru buru merit Karna ku tak mau ...
Happy Asmara – Aku Mati Roso
Happy Asmara - AKU MATI ROSO ( Official Music Video ) (HD} Confira Lyrics, Letra da musica com Video para Ouvir, Aprenda agora ...
HAPPY ASMARA – SAK ORA ORANE
SAK ORA ORANE - HAPPY ASMARA Lyrics Letra: Lirik : Saben bengi aku ora iso turu Kelingan Sliramu Nalikane mbiyen Kowe Ninggal aku Tanpo mergo Ra crito ...
%d blogueiros gostam disto: