Happy Asmara – Proliman Joyo

Lyrics Letra:
Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang
Ngelingke aku marang sliramu
Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki
Njogo roso, ngukir tresno ning ati

Ora bakal lali, dungo iki kanggo sliramu
Mugo iso dadi pengarepanku
Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani

Reff :
Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, Nguatke ati
Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

Cukup kuberkorban, cukup aku bertahan
Gede egomu sing ngambyarke kabeh impian
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

%d blogueiros gostam disto: