HAPPY ASMARA – SAK ORA ORANE

SAK ORA ORANE – HAPPY ASMARA Lyrics Letra:
Lirik :
Saben bengi aku ora iso turu
Kelingan Sliramu
Nalikane mbiyen Kowe Ninggal aku
Tanpo mergo Ra crito Opo salahku..?
Saiki neng Kono kepiye kabarmu..?
Opo kelingan awakku..?
Aku sing mbok gawe loro..
Iseh kroso,natu mbekas neng Dodo..

Sak Ora Orane pernah ono neng uripmu
Masio Ra pernah mbok anggep Ono
Sak Ora Orane Nate nyanding Sliramu
Masio Saiki wes disanding wong liyo..

Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

Happy Asmara – Dinggo Bukti
Happy Asmara - Dinggo Bukti Lyrics, Letra: Umpomo kowe ngerti roso atiku iki Senadyan urip sesandingan Nanging ati ora krasan Wes tak cobo tak lakoni Wes ...
Happy Asmara – Lara Ati
Happy Asmara - Lara Ati Lyrics Letra: Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to ...
Happy Asmara – Aku Mati Roso
Happy Asmara - AKU MATI ROSO ( Official Music Video ) (HD} Confira Lyrics, Letra da musica com Video para Ouvir, Aprenda agora ...
Happy Asmara – Lilakno Lungaku
Happy Asmara - Lilakno Lungaku Lyrics Letra: Lirik Aku ora nyongko bakal ngene akhire Dadi mlaku dewe-dewe Mergo tresno ra iso di peksakno Ati ikhlas lan nrimo ...
Happy Asmara – Kuat Ati
Happy Asmara - Kuat Ati Lyrics Happy Asmara - Kuat Ati Letra: sayang sing tak suwun Am mung pangapuramu Dm dudu karep ati iki G ninggalke sliramu.. Em sayang lungaku ora ...
HAPPY ASMARA – ANGIN DALU
ANG - HAPPY ASMARA Lyrics Letra: Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang Tresno neng jero dodo Seng ...
HAPPY ASMARA – DOSAKAH
DOSAKAH - HAPPY ASMARA Lyrics, Letra: sejak pertama kali bertemu.. aku tlah jatuh hati padamu slalu terlintas raut wajahmu ingin rasanya dekat denganmu.. walaupun berat melupakanmu ...
Happy Asmara – Cocote Tonggo
Cocote Tonggo - Happy Asmara Lirik Lyrics Letra: Lirik Iki cerito urip ono ing deso Nyandang urip bebarengan karo tonggo Ra kuat mangan dirasani, mangan enak ...
HAPPY ASMARA – BAHAGIAMU
BAHAGIAMU - HAPPY ASMARA Lyrics Letra: Lirik & Cords C Em Opo koyo ngene abot sanggane Am F G Nresnani awakmu sing gae aku cemburu C Em Kowe karo ...
Happy Asmara – Tatu
Tatu - Happy Asmara Lyrics, Letra: roso rasaning kangenku mung sliramu memanik ing atiku prasetiaku tresno temuko patiku cintaku hanyalah untukmu roso rasaning tresnoku ora ngiro jebol lamis ...
Happy Asmara – Ati Sing Liyo
Happy Asmara - Ati Sing Liyo Lyrics, Letra: Ati Sing Liyo Pancen iki duduk dalane Aku lan sliramu wes duduk jodone Tak tompo kanti ikhlas atiku We ...
Happy Asmara – Ojo Goblok Mencinta
Ojo Goblok Mencinta - Happy Asmara Lyrics, Lirik, Letra: Ojo gampang mikir tentang cinta (Jangan gampang mikir tentang cinta) Mengko ndak malah luka (Nanti akan malah ...
Happy Asmara – Menepi
Menepi - Happy Asmara Lyrics, Letra: Mencintai dalam sepi Dan rasa sabar mana lagi Yang harus kupendam dalam mengagumi dirimu Melihatmu genggam tangannya Nyaman didalam pelukannya Yang mampu membuatku tersadar dan ...
Happy Asmara – Proliman Joyo
Lyrics Letra: Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang Ngelingke aku marang sliramu Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki Njogo roso, ngukir tresno ning ati Ora ...
%d blogueiros gostam disto: