Hendra Kumbara – Percoyo Aku

Hendra Kumbara – Percoyo Aku Lyrics Letra:
Semerbak wangine kembang
Ora gampang ilang
Koyo Parfum sewunan

Tresnaku ora gampang layu
Koyo kembang tebu
Sing kabur kanginan

Hawane yen karo kowe
Sitik-sitik kudu nyekel hape
Pengen kabeh-kabeh tak apdetke
Ben ndunyo nggatekke
Kowe wes ono sing nduwe

Percoyo aku
Rak ono sing liyo ning atiku
Tresnoku iki mung kanggo kowe
Sing ayu dewe

Cekel tanganku
Rak bakal tak tinggalke ning mburi
Yen aku dobolan jegurke ning blumbang

Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

%d blogueiros gostam disto: