Jihan Audy – Konco Goyang

Konco Goyang – Jihan Audy
Lyrics, Letra:
Pingin Dadian ,Nanging Ati Bimbang…
Mending Koncoan, Ati Tetep Sayang..
Selawase Ora Bakal Kelangan
Dadi Konco Tansah Bebarengan..
Ra Sido Dadi, Mending Mung Koncoan
Rasah Kasmaran, Tiwas Ati Kelaran..
Ati Seneng Dolan Bebarengan,
Krungu Kendang ,Dadi Konco Goyang..

Begini Rasanya, Falling In Love Didada,
Sama-Sama Takut Ungkapkan Cinta..
Hati Jadi Tak Tenang Menyimpan Rasa,
Lebih Baik Kita Berteman Saja..
Nganti Tak Gowo Njero Ngimpi,
Mepet Berdua Ngungkapne Ati..
Nanging Njur Sadar Amung Konco,
Mending Disimpen Tresno,
Nadyan Tetep Sayang, Lan Ono Roso..

Naliko Mepet Kue, Rasane Awak Koyok Mumbul
Neng Kayangan..
Nanging Dinikmati Wae Indahnya Mung Kekancan..
Ra Ono Cemburu, Dolan Bareng Neng Orkesan,
Dadi Konco Goyang…

Pingin Dadian ,Nanging Ati Bimbang…
Mending Koncoan, Ati Tetep Sayang..
Selawase Ora Bakal Kelangan
Dadi Konco Tansah Bebarengan..
Ra Sido Dadi, Mending Mung Koncoan
Rasah Kasmaran, Tiwas Ati Kelaran..
Ati Seneng Dolan Bebarengan,
Krungu Kendang ,Dadi Konco Goyang..

Begini Rasanya, Falling In Love Didada,
Sama-Sama Takut Ungkapkan Cinta..
Hati Jadi Tak Tenang Menyimpan Rasa,
Lebih Baik Kita Berteman Saja..
Nganti Tak Gowo Njero Ngimpi,
Mepet Berdua Ngungkapne Ati..
Nanging Njur Sadar Amung Konco,
Mending Disimpen Tresno,
Nadyan Tetep Sayang, Lan Ono Roso..

Naliko Mepet Kue, Rasane Awak Koyok Mumbul
Neng Kayangan..
Nanging Dinikmati Wae Indahnya Mung Kekancan..
Ra Ono Cemburu, Dolan Bareng Neng Orkesan,
Dadi Konco Goyang…

Pingin Dadian ,Nanging Ati Bimbang…
Mending Koncoan, Ati Tetep Sayang..
Selawase Ora Bakal Kelangan
Dadi Konco Tansah Bebarengan..
Ra Sido Dadi, Mending Mung Koncoan
Rasah Kasmaran, Tiwas Ati Kelaran..
Ati Seneng Dolan Bebarengan,
Krungu Kendang ,Dadi Konco Goyang..

%d blogueiros gostam disto: