Kentang Siwur – Shepin Misa

Kentang Siwur – Shepin Misa Lyrics Letra:
Jaman saiki akeh wong polah polah
Tampilane elegan tapi akeh tanggungan

Jaman saiki akeh wong macak lali
Yen nembung utang sregep
Wayahe nyaure seret

Yen di tageh nesu
Kadang malah nyatru
Yen di tageh Mlayu
Kadang malah Nylatu nylatu

Reff :

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
ojo suwi suwi
mengko macak lali

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo lambat lambat
Ben ra di tagih ning akhirat
Karo malaikat

%d blogueiros gostam disto: