LOS DOL – Full Orkes – Syahiba Saufa

LOS DOL – Full Orkes – Syahiba Saufa Lyrics Letra:

los dol ndang lanjut lehmu whatapp-an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo, yen mantan nakokno
kabarmu tandane iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol, blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel disetel
tutuk-tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo

kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel diapusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

los dol ndang lanjut lehmu whatapp-an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo, yen mantan nakokno
kabarmu tandane iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu

kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel diapusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

los dol ndang lanjut lehmu whatapp-an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo, yen mantan nakokno
kabarmu tandane iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu

los dol ndang lanjut lehmu whatapp-an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo, yen mantan nakokno
kabarmu tandane iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu
nanging kangen kringet bareng awakmu
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

Syahiba Saufa – Loro Pikir
Syahiba Saufa - Loro Pikir Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com EN - [formidable ...
Syahiba Saufa – Getun
Getun - Syahiba Saufa Lyrics, Letra: pungkase sun roso getun gemantung nong ati nisun janji podo welas pungkase wurung arep nyalahne sopo dung mulo wes seng biso jodo seng ...
Syahiba Saufa – Welas Sing Wela
Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com Lyrics width="640" height="825" marginheight="0" marginwidth="0">
Syahiba Saufa – Ngambang
Syahiba Saufa - Ngambang Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com EN - [formidable ...
Syahiba Saufa – Ojo Salah Paham Ft. James AP
Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com Lyrics width="640" height="825" marginheight="0" marginwidth="0"> letra ...
Syahiba Saufa – Tulat Tulit
Syahiba Saufa - Tulat Tulit Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com letra ...
Mangan Ati – Syahiba Saufa
Syahiba Saufa - Mangan Ati Lyrics, Letra: yen pancen kowe wis ra tresno tak jaluk mending ngomongo ojo mung ngumbar suoro sing gawe atiku loro yen pancen ...
Syahiba Saufa – Nutupi Laraku – Koplo Jaranan
Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan Lyrics Letra: Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku Gawe ...
Syahiba Saufa – PISAH
Syahiba Saufa - PISAH Lyrics Letra: Kelendi isun biso percoyo Kadung nyatane mertanggung welase Isun sabari lan isun imbangi Tapi tetep baen riko ngapusi Ulihe isun ...
Syahiba Saufa – Timplikan Ondo
Lyrics, Letra: ⦁ Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to sing this song. not found: Submit ...
Syahiba Saufa – Aku Tenang
Syahiba Saufa - Aku Tenang Lyrics, Letra: Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com EN - [formidable ...
%d blogueiros gostam disto: