Lutfiana Dewi – Tak Antem Watu

Tak Antem Watu – Lutfiana Dewi Lyrics Letra:

Lirik Lagu
ning alun-alun belambangan
aku weruh koe gandengan tangan
kok tego ngelarani atiku

banyu moto netes ning pipi
padahal cinta iki nganti mati
kok tegone koe ra eling janji-janji

janji-janji bakal setia sampek mati
tapi nyatane mbok gawe loro

pengen tak antem watu raimu iku
pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku

pengen tak antem watu raimu iku
pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

ning alun-alun belambangan
aku weruh koe gandengan tangan
kok tego ngelarani atiku

banyu moto netes ning pipi
padahal cinta iki nganti mati
kok tegone koe ra eling janji-janji

janji-janji bakal setia sampek mati
tapi nyatane mbok gawe loro

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

Lutfiana Dewi – Tak Antem Watu

%d blogueiros gostam disto: