Lyrics 2Bona – Iluzija

2Bona – Iluzija (Visualizer) Lyrics
Илузија, илузија е се освен ти и ја
У мене триста лудила пробудила
Пушти ја да увија, ме убива
У-у-у-е-e-e

У, како изгледа, жива ватра е
Го има тоа нешто на кое сум навлечен
Би сакала Bottega и дијаманти, yeah
Само шарени у евра, его големо ко свет
А лутаме, у транс сме (Але, але, але)
Дур нè бие, добар глас сме (Але, але, але)
А лутаме, у транс сме (Але, але, але)
Ногата на гас е (Але, але, але)

Кој те, кој те краде и на кому даваш сè?
Кој те, кој те лаже тебе дека си му сè?
За тебе пак се збори, но се правам глув и нем
Лесно паѓам ја на твојот блеф, yeah

Илузија, илузија е се освен ти и ја
У мене триста лудила пробудила
Пушти ја да увија, ме убива
У-у-у-е-e-e

У, како изгледа, жива ватра е
Го има тоа нешто на кое сум навлечен
Би сакала Bottega и дијаманти, yeah
Само шарени у евра, его големо ко свет
А лутаме, у транс сме (Але, але, але)
Дур нè бие, добар глас сме (Але, але, але)
А лутаме, у транс сме (Але, але, але)
Ногата на гас е (Але, але, але)

Очи зборат, нема дијалог
Допири по тело пијано
Врти, врти као фигаро
Не, не паѓа на фори никако
Биди ми, биди ми highlight, животот филм е
Опасно возиме, drive by

Илузија, илузија е се освен ти и ја
У мене триста лудила пробудила
Пушти ја да увија, ме убива
У-у-у-е-e-e

У, како изгледа, жива ватра е
Го има тоа нешто на кое сум навлечен
Би сакала Bottega и дијаманти, yeah
Само шарени у евра, его големо ко свет

Lyrics, Letras, Paroles, Deutsche, Letras, Testi,Тексты, Texty, Norske, Текстови, Versuri, Persian, Liricí, Lirik, Nederlandse, Tagalog

%d blogueiros gostam disto: