Lyrics Dara Ayu – Kesucian Ati

Lyrics Dara Ayu – Kesucian Ati
Lirik Kesucian Ati

Ojo dipadakno isun ambi wong liyo
Mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih isun
Ambi gemerlape dunyo
Kesucian ati

Isun welas nyang riko
Tulus teko ati nisun
Lan isun sing ngarepno
Paran baen iku wujude
Tekan riko

Opo kudu sun sujud lan nangisi
Welas asih iki?

Ojo dipadakno isun ambi wong liyo
Mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih isun
Ambi gemerlape dunyo
Kesucian ati

Isun welas nyang riko
Tulus teko ati nisun
Lan isun sing ngarepno
Paran baen iku wujude
Tekan riko

Opo kudu sun sujud lan nangisi
Welas asih iki?

Ojo dipadakno isun ambi wong liyo
Mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih isun
Ambi gemerlape dunyo
Kesucian ati….

%d blogueiros gostam disto: