Lyrics WIDODARI WELERI – TRUE TAMA

Lyrics WIDODARI WELERI – TRUE TAMA

Lirik
Hei cah ayu
Sing ngancani uripku
Isuku di tambahi
manis esemmu

Adoh tenan tekan kene
Awakdewe mlaku
Nglewati crito
Sedih lan syahdu

Sehat terus cah ayu
Aku sayang kamu

Reff
Wulan iki wulanmu
Gusti nyiptake widodari ning tanah weleri

Sugeng ambal warsa sayangku
Mugi soyo mancar ayu soko njero atimu

Mugo wae sing mbok pingini
Di kabulke gusti

%d blogueiros gostam disto: