Nanda Feraro – Nerimo

Nerimo – Nanda Feraro Lyrics, Letra:
Durung Suwe Sliramu Ngucapke Janji
Langit Lan Bumi Janjimu Di Sekseni
Amargo Opo?.. Sliramu Cidro
Tego Ninggal Tanpo Pamit Tanpo Kondho

Kahananku Pancen Ora Nduwe Bondho
Tanpo Crito Sliramu Lak Yo Wes Pirso
Antepeng Roso.. Kudu Nerimo
Yen Sliramu Tego Ninggal Polo Kromo

Reff
Nanging Seng Dadi Pinggete Ati
Tresnamu Mung Ono Lathi
Ra Guno Janji Janji Prasetyo
Yen Bakale Mung Mbok Gawe Loro Loro
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

%d blogueiros gostam disto: