Ndarboy Genk Ft. Denny Caknan – Rungokno Aku

Rungokno Aku – Ndarboy Genk, Denny Caknan Lyrics Letra:

Lirik Lagu Rungokno Aku

Aku jengkel karo koe
Opo opo mbok putusi dewe
Madep aku, rungokno aku
Aku ra mung konco ngentekke wektu
Aku nelongso yen we nangis, yang

Padahal aku ra neng endi endi
Mung coro pemikiranmu keliru
Kabeh omongan mbok lebokne atimu

Aku ra pengen koe sedih, yang
Soyo suwe kudune soyo sayang
Hubungan ojo digawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak ithik

Siji sijine koe, sumpah raono liyane
Ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu
Opo opo kok aku, kabeh mung tibakne neng aku
Senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus
Aku ra pengen koe sedih, yang

Soyo suwe kudune soyo sayang
Hubungan ojo digawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak ithik

Siji sijine koe, sumpah raono liyane
Ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu
Opo opo kok aku, kabeh mung tibakne neng aku
Senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus

Sugeng dalu, widodari, ojo nangis tibo mburi
Kartoyono medot janji, rungokno aku sing nduwe ati
Sugeng dalu, widodari, ojo nangis tibo mburi
Kartoyono medot janji, rungokno aku sing nduwe ati
Rungokno aku sing nduwe ati.

Ndarboy Genk Ft. Denny Caknan – Rungokno Aku

%d blogueiros gostam disto: