Safira Inema – Korban Janji

Korban Janji – Safira Inema Lyrics Letra:
Lirik (Korban Janji)
Tanpo welas koe lungo biyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Udan bledek kang dadi saksiku
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

Safira Inema – BOJOMU SEMANGATKU
BOJOMU SEMANGATKU - Safira Inema Lyrics Letra: Lirik Setiap ono masalah aku eleng bojomu Setiap orepku susah aku kangen bojomu Setiap atiku loro bojomu mesti ono Setiap ...
Safira Inema – Banyu Moto
Safira Inema - Banyu Moto Lyrics Letra: Lirik Banyu Moto Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah ...
Safira Inema – Sayangen Sak Senggangmu
Safira Inema - Sayangen Sak Senggangmu Lirik Lyrics, Letra: Aku ngeti dirimu Mencintai diriku Meski ra utoh Lan tulos soko atimu Kowe nresnani aku Mung gawe panglipurmu Aku sadar yen ...
Safira Inema – Beras Lawas
Safira Inema - Beras Lawas Lyrics Letra: Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to ...
Safira Inema – LOS DOL
Safira Inema - LOS DOL Lyrics Letra: Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo ...
Safira Inema – Selamat Jalan
Selamat Jalan - Safira Inema Lyrics Letra: selamat jalan kekasih selamat jalan sayang biarkan cintamu pergi telah aku relakan.. walaupun ku tak biasa hidup tanpa dirimu ku yakin dan ...
Safira Inema – Sing Tak Sayang Ilang
Sing Tak Sayang Ilang - Safira Inema Lyrics Letra: Wis seprene suwene aku urip karo kowe mergo kahanan kowe ngajak pisahan opo kowe ra kelingan janji urip bebarengan nompo ...
Safira Inema – Dj Berbeza Kasta
Dj Berbeza Kasta - Safira Inema Lyrics Letra: LIRIK BERBEZA KASTA haruskah.. berakhir sampai di sini cinta yang dulu kita bina kini telah layu di ...
Safira Inema – Sebelas Duabelas
Sebelas Duabelas - Safira Inema Lirik Lyrics Letra: Bukan satu kali kamu buat begini Bukan satu kali kamu bikin makan hati Kalau terus begini serong ...
Safira Inema – Ojo Goblok Mencinta
Ojo Goblok Mencinta - Safira Inema Lyrics Letra: Lirik & Terjemahan Ojo gampang mikir tentang cinta (Jangan gampang mikir tentang cinta) Mengko ndak malah luka (Nanti malah ...
Safira Inema – Panek Di Awak Kayo Di Urang
Panek Di Awak Kayo Di Urang - Safira Inema Lirik Lyrics Letra: LIRIK PANEK DIAWAK KAYO DIURANG Singkek alah diuleh sayuik alah disambuik Semua kita lakukan ...
%d blogueiros gostam disto: