Safira Inema – Salam Tresno

Salam Tresno – Safira Inema Lyrics Letra:
Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang… Aku tulus Tresno slirahmu… Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Safira Inema – Angin Wengi
Safira Inema - Angin Wengi Lyrics Letra: Sumilir angin wengi kang tumetes Annambaih kangen ku sangsoyo gede Titipan rindu iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo angenku ...
Safira Inema – Panek Di Awak Kayo Di Urang
Panek Di Awak Kayo Di Urang - Safira Inema Lirik Lyrics Letra: LIRIK PANEK DIAWAK KAYO DIURANG Singkek alah diuleh sayuik alah disambuik Semua kita lakukan ...
Safira Inema – Ojo Goblok Mencinta
Ojo Goblok Mencinta - Safira Inema Lyrics Letra: Lirik & Terjemahan Ojo gampang mikir tentang cinta (Jangan gampang mikir tentang cinta) Mengko ndak malah luka (Nanti malah ...
Safira Inema – Dj Semongko
Safira Inema - Dj Semongko Lyrics Letra: Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to sing ...
Safira Inema – LOS DOL
Safira Inema - LOS DOL Lyrics Letra: Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo ...
Safira Inema – BOJOMU SEMANGATKU
BOJOMU SEMANGATKU - Safira Inema Lyrics Letra: Lirik Setiap ono masalah aku eleng bojomu Setiap orepku susah aku kangen bojomu Setiap atiku loro bojomu mesti ono Setiap ...
Safira Inema – Seni Menyakiti Hati
Safira Inema - Seni Menyakiti Hati Lyrics Letra: Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to ...
Safira Inema – Pilihen Isun
Safira Inema - Pilihen Isun Lyrics Letra: Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to ...
Safira Inema – Banyu Moto
Safira Inema - Banyu Moto Lyrics Letra: Lirik Banyu Moto Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah ...
Safira Inema – Selamat Jalan
Selamat Jalan - Safira Inema Lyrics Letra: selamat jalan kekasih selamat jalan sayang biarkan cintamu pergi telah aku relakan.. walaupun ku tak biasa hidup tanpa dirimu ku yakin dan ...
Safira Inema – Sing Tak Sayang Ilang
Sing Tak Sayang Ilang - Safira Inema Lyrics Letra: Wis seprene suwene aku urip karo kowe mergo kahanan kowe ngajak pisahan opo kowe ra kelingan janji urip bebarengan nompo ...
Safira Inema – Korban Janji
Korban Janji - Safira Inema Lyrics Letra: Lirik (Korban Janji) Tanpo welas koe lungo biyen kae Ra ono mesakne aku sitik wae Ngaboti tresno anyarmu lalu ...
Safira Inema – Dj Berbeza Kasta
Dj Berbeza Kasta - Safira Inema Lyrics Letra: LIRIK BERBEZA KASTA haruskah.. berakhir sampai di sini cinta yang dulu kita bina kini telah layu di ...
Safira Inema – Bojoku Nakal
Bojoku Nakal - Safira Inema Lyrics Letra: Lirik Bojoku nakal saiki Sing tau muleh nong umah Gawene mabuk mabukan Sing mikiraken penggawean Isun sing kuat, isun sing tahan Banguro ...
%d blogueiros gostam disto: