Sandi Soerjan Ft. Ahok – Matur Suwun Gusti

Sandi Soerjan Ft. Ahok – Matur Suwun Gusti Lyrics Letra:
Lirik :
Mbiyen Aku Di Anggep Sebelah Mata
Katon’e Ora Ono Kanggo Neng Ndunyo

Tapi Aku Percoyo Maring Gusti
Seng Bakal Nunjuke
Dalan Rejeki
Mbiyen Aku Di Sepeleke
Di Ece Di Elek Elek’ke mergone kere
Tonggoku Do Nyangkem
Aku Tetep Mesem

Reff I :
Matur Suwun Maring Gusti
Sampun Maringi Dalan Rejeki
Matur Suwun Sampun Di Kabulno
Kabeh Dungo-Dungo

Mbiyen Aku Di anggep Sebelah Mata
Di Ece Di Elek Elek’ke mergone kere
Tapi Aku Percoyo Maring Gusti
Seng Bakal Nunjuke Dalan Rejeki
Tonggoku Do Nyangkem
Aku Tetep Mesem

Reff II :
Matur Suwun Maring Gusti
Sampun Maringi Dalan Rejeki
Matur Suwun Sampun Di Kabulno
Kabeh Dungo-Dungo
Matur Suwun Maring Gusti
Sampun Maringi Dalan Rejeki
Matur Suwun Sampun Di Kabulno
Saiki Urepku Mulyo

Urep Neng ndunyo
Pancen Rekoso
Nek Kene Rak due
bakal di ece
pancen matamu pece
koyo kadal krece
saiki aku wes sukses
di ong sombong
mbiyen aku kere
koe podo ngece
mbiyen aku sengsoro
koe podo lungo
naliko jaman semono
koe butuh mrene teko
giliran aku butuh
koe rak ono

Reff II :
Matur Suwun Maring Gusti
Sampun Maringi Dalan Rejeki
Matur Suwun Sampun Di Kabulno
Kabeh Dungo-Dungo
Matur Suwun Maring Gusti
Sampun Maringi Dalan Rejeki
Matur Suwun Sampun Di Kabulno
Saiki Urepku Mulyo

Matur Suwun Gusti
Sampun Maringi
Urep Neng Ndunyo Iki
Walaupun Kadang perih
Kudu Di nikmati
Kudu Di Syukuri
Tetep Di jalani

Matur Suwun Maring Gusti
Sampun Maringi Dalan Rejeki
Matur Suwun Sampun Di Kabulno
Saiki Urepku Mulyo

%d blogueiros gostam disto: