Skender Kelmendi – Dua

Dua – Skender Kelmendi Lyrics Letra:
dhe pse me doje se nuk me harroje
se do te ishim bashke ne perjetesi
nuk kam me zemer te therras ne emer
mbeta me hesgtjen dhe lotin ne sy

Xhoi – Dua

E mbajta, premtimin une e mbajta
Por nje gje me jo nuk e kuptoj
Kush je ti… kush je ti
E mbajta, dhimbjen n’vete e mbajta
Njejt edhe ti veten e mundon
Pse e fshehqe ti me do

REF.:
Dashni me jep pak
T’lutem mos me hy ne hak
Zemren te ma ndjesh
Une dua, dua
Dashni me jep pak
Se ti me ke hy ne gjak
Zemren te ma ndjesh
Dua ti ai te jesh

Lejova, te më lendosh lejova
Edhe pse une doja ty te t’kem
Ne krahun tim… ne krahun tim
E mbajta, dhimbjen n’vete e mbajt
Njejt edhe ti veten e mundon
Pse e fsheh qe ti me do

REF.:
Dashni me jep pak
T’lutem mos me hy ne hak
Zemren te ma ndjesh
Une dua, dua
Dashni me jep pak
Se ti me ke hy ne gjak
Zemren te ma ndjesh
Dua ti ai te jesh

Kachinari – Dua

ENDEMI NË DËSHPËRIM,
NA DUHET TË PRANOJMË
PSE NUK KEMI FORCË TA DIMË,
MJAFTON QË TA SHIKOJMË
ME MIJËRA MENDIME VIJNË,
ASNJË NUK KA GUXIM
TË THËRRASË DIÇKA
QË FSHEHUR RRI NË ERRËSIRË
DUKE PRITUR ËSHTË,
NE ATË TA GJEJMË NJË DITË

DUA, RRUGËN TIME TË VAZHDOJ UNË
DUA, JO S’DO MË TREGOJNË ÇFARË ËSHTË PËR
MUA, EDHE NËSE SOT VETËM DO
JEM, FJALËN TIME NESËR DO TA KEM

N’ËNDERRIME FLUTUROJMË,
SHKOJMË PËRHERË DIKU
KOHA PËR T’U ZGJUAR
ËSHTË GJITHMONË TANI, KËTU
ÇDO MINUTË ËSHTË ÇASTI YT,
DËGJO SI TË THËRRET
MOS HARRO SE DITËT SHKOJNË DHE JO,
ASGJË NUK PRET
VETËM TI VENDOS,
FATIN TËND NË KËTË JETË

DUA, RRUGËN TIME TË VAZHDOJ UNË
DUA, JO S’DO MË TREGOJNË ÇFARË ËSHTË PËR
MUA, EDHE NËSE SOT VETËM DO
JEM, FJALËN TIME NESËR DO TA KEM

KOHA VRAPON,
POR KURRË S’ËSHTË VONË
NUK KA ASGJË QË NA NDALON
SI DO TË JETË, PËRPARA SHKO
PA ASNJË PENDESË,
TI ËNDRRËN MOS E LER TË VDESË

DUA, RRUGËN TIME TË VAZHDOJ UNË
DUA, JO S’DO MË TREGOJNË ÇFARË ËSHTË PËR
MUA, EDHE NËSE SOT VETËM DO
JEM, FJALËN TIME NESËR DO TA KEM
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

%d blogueiros gostam disto: