SLEMANRECEH – NGAMPET LORO

SLEMANRECEH – NGAMPET LORO Lyrics Letra:
Am Dm
wes suwe.. aku ngampet loro ati
G C
pengenku.. kowe iso ngerteni
F Dm
rasane.. ning njero ati iki
E Am Dm E
kepengen biso nduweni..

Am Dm
sampai kapan aku kudu koyo ngene
G C
opo pancen.. iki wes dadi dalane
F Dm
mugo sesuk.. kowe wani njelaske
E Am
yen kowe bakal milih salah sijine..

(Chorus)
F G C
nanging aku raiso ngungkapke..
Dm E
mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
F G C
cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
Dm E
sayang..ku mung kanggo kowe..

(Int.) F#m C# Bm C# F#m
Am E F E..

Am Dm
sampai kapan aku kudu koyo ngene
G C
opo pancen.. iki wes dadi dalane
F Dm
mugo sesuk.. kowe wani njelaske
E Am
yen kowe bakal milih salah sijine..

(Chorus)
F G C
nanging aku raiso ngungkapke..
Dm E
mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
F G C
cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
Dm E
sayang..ku mung kanggo kowe..

F G C
yo mung.. siji dadi panyuwunku..
Dm E
mugo.. awakmu dadi jodoku..
F G C
sampai kapan tetap ku tunggu..
Dm G Am
jawaban kepastianmu..
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

%d blogueiros gostam disto: