Suci Tacik – Seneng Hang Langgeng

Suci Tacik – Seneng Hang Langgeng lirik
Seneng Hang Langgeng

Isun sing arep maning
Balikan ambi riko
Kadung mung pungkasane
Ngeloro ati maning

Cukup semene bain
Sing kiro sun baleni maning
Salah pilihe ati
Cukup entek nong riko

Serngenge rantag tondo raino
Koyo anane isun saiki
Sing kiro isun kelantur – lantur
Sun mesti oleh ganti hang sempurno
Mapag seneng hang langgeng

%d blogueiros gostam disto: