Suci Tacik – Tompo Loro ft. Prima Band

Suci Tacik – Tompo Loro ft. Prima Band Lyrics Letra:
Kepingin nutup moto kepingin nutup kuping
Api – api sing ngerti timbang weruh ati loro
Karuan sing katon karuan sing krungu
Wong hang sun angen – angen ucul teko pager ati

Di nggo paran welas kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo pait hang isun tompo

******

Kepingin nutup moto kepingen nutup koping
Api – api sing ngerti timbang weruh ati loro
Karuan sing katon karuan sing rungu
Wong hang sun angen – angen ucul teko pager ati

Di enggo paran welas kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo pait sun roso

Di enggo paran welas kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo pait hang isun tompo

%d blogueiros gostam disto: