Syahiba Saufa & James AP – Penawar

Penawar – Syahiba Saufa, James AP Lyrics Letra:
Iki hang kawitan isun ngerasakno
Duweni welas hang gedigi
Sun pathek ring ati
Sing bakal sun culno

Duh riko gandolane ati

Riko hang dadi penawar
Atin isun hang kelaran
Nong riko isun gantungno
Angenan urip

Diimpekno teko nong ngarep moto
Hang dianteni manggon nong ati
Nak sun jogo roso sing bakal sudo
Gumun nong mekare kembang

Riko gowo bungahe ati

Iki hang kawitan isun ngerasakno
Duweni welas hang gedigi
Sun pathek ring ati
Sing bakal sun culno

Duh riko gandolane ati

Riko hang dadi penawar
Atin isun hang kelaran
Nong riko isun gantungno
Angenan urip

Diimpekno teko nong ngarep moto
Hang dianteni manggon nong ati
Nak sun jogo roso sing bakal sudo
Gumun nong mekare kembang

Riko gowo bungahe ati

Diimpekno teko nong ngarep moto
Hang dianteni manggon nong ati
Nak sun jogo roso sing bakal sudo
Gumun nong mekare kembang

Riko gowo bungahe ati

Syahiba Saufa & James AP – Penawar

%d blogueiros gostam disto: