Tag Archives: Happy Asmara

HAPPY ASMARA – WES TATAS

HAPPY ASMARA – WES TATAS

HAPPY ASMARA – WES TATAS Lyrics Letra: Tak Eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo Arep ngancani aku tekan pungkase umurku Nanging saikine kowe ninggal janjine Ibarat banyu mili wes tekan segoro Cubo dadi aku kuat po atimu Mesti kowe sambat ora kuat Aku uwes ora pengen lara Atiku wes tenang Wes …

Read More »

HAPPY ASMARA – TAK WARAHI CARANE

HAPPY ASMARA – TAK WARAHI CARANE

HAPPY ASMARA – TAK WARAHI CARANE Lyrics Letra: LIRIK : Matur suwon mergo wes ngukir loro Loro ning ati ora bakal biso lali Sepiro caramu nglarani ati Bakal tak eleng-eleng tekan mati Sak jane aku iso nglarani Tapi aku isih nduwe ati Yen kowe arep mblenjani Sumonggo tak jembarno ati …

Read More »

HAPPY ASMARA – AKU RINDU KAMU

HAPPY ASMARA – AKU RINDU KAMU

HAPPY ASMARA – AKU RINDU KAMU Lyrics Letra: saat aku rindu kamu tak sadar air mataku jatuh ingin segera bertemu denganmu akan ku genggam erat tanganmu sungguh aku rindu kamu tak sabar rasanya ingin bertemu ingin melihat senyumu manismu selalu bermanja dengan dirimu reff bilaa..aku rindu kamu akan kutatap gambarmu …

Read More »

Happy Asmara – Kuat Ati

Happy Asmara – Kuat Ati

Happy Asmara – Kuat Ati Lyrics Happy Asmara – Kuat Ati Letra: sayang sing tak suwun Am mung pangapuramu Dm dudu karep ati iki G ninggalke sliramu.. Em sayang lungaku ora bakal Am keliyo tresno Dm G mendem roso senajan atiku loro.. C G Am sayang maafkan orang tuaku Dm …

Read More »

HAPPY ASMARA – PURIK

HAPPY ASMARA – PURIK

HAPPY ASMARA – PURIK Lyrics Letra: LIRIK wengi iki ora penak atiku kelap kelip ora iso merem mripatku biasane kowe ono sandingku aku turu tanganmu ngelus rambutku ku sendirian tidur kedinginan menunggu kamu tak pulang-pulang setiap malam aku kesepian hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang nakal aku ora iso turu yen ora …

Read More »

HAPPY ASMARA – LUNGO’O

HAPPY ASMARA – LUNGO’O

HAPPY ASMARA – LUNGO’O Lyrics Letra: Aku ramekso koe dadi jodoku Seng tak jalok tulus seko atimu Nek pancen sliramu kui Tulus tresno karo aku Ra bakal lungani aku Mergo kurangku Nggo ngopo aku nggondeli Dinggo ngopo aku nggetuni Jodoh lan rejeki Neng tangane gusti Reff. Lungo’O yen pancen kowe …

Read More »

Happy Asmara – Lara Ati

Happy Asmara – Lara Ati Lyrics Letra: Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to sing this song. available for all countries Song lyrics not found: Submit the lyrics of this song. In the form! letras2.com

Read More »

HAPPY ASMARA – ANGIN DALU

HAPPY ASMARA – ANGIN DALU

ANG – HAPPY ASMARA Lyrics Letra: Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono …

Read More »

HAPPY ASMARA – KARENA ORANG KETIGA

HAPPY ASMARA – KARENA ORANG KETIGA

HAPPY ASMARA – KARENA ORANG KETIGA Lyrics Letra: Mengapa Begini harus terjadi Mengapa ini jalan yang di pilih Mengapa cinta beralih pandang Mengapa hilang akal sehat mu. Pondok derita kita Dulu indah sekali Makan sepiring Kita kenyang bersama. Ada air Mata, Ada harapan Ada cinta dan Ada Kamu. Aku lah …

Read More »

Happy Asmara – Berbeza Kasta

Happy Asmara – Berbeza Kasta

Berbeza Kasta – Happy Asmara Lyrics Letra: Lirik Haruskah berakhir sampai di sini? Cinta yang dulu kita bina Kini telah layu di dalam hati Sudahlah cukuplah sampai di sini Percuma saja berkasih Kita sudah tak sehaluan lagi Perbezaan kasta yang jauh Aku tahu siapalah diriku Terlalu dalam jurang pemisah Kasih …

Read More »