Vaçe Zela – Valsi i Lumturisë

Letra “Vaçe Zela – Valsi i Lumturisë” Official Lyrics


Teksti i “Valsi i Lumturisë”

Verse 1

Sa kënaqësi kur dëgjoj
Valsin tonë në këtë pranverë
Ai përsëri po na fton
Të vallëzojmë si atëherë


Pre-Chorus

Bashkë me pranverën dhe ti lulëzon
Lule plot erë që në shpirt më gjallëron

cujBpY

Chorus

Vals, o vals, ti jeho
Mbi të bukurin atdhe
Fushat tona i përshkon
Ku shpërthen jetë e re


Verse 2

Në një vals na bashkoi
Dhe na fali lumturinë
Tinguj sot unë dëgjoj
Dhe kujtoj prapë rininë


Pre-Chorus

Bashkë me pranverën dhe ti lulëzon
Lule plot erë që në shpirt më gjallëron


Chorus

Vals, o vals, ti jeho
Mbi të bukurin atdhe
Fushat tona i përshko
Ku shpërthen jetë e re

%d blogueiros gostam disto: