Vita Alvia – Bojoku Semangatku

Bojoku Semangatku – Vita Alvia Lyrics Letra:
Bojoku wonge Ra ngganteng
Ireng mbuseng kileng kileng
Nanging wani kerjo rekoso
Sing nggarai aku tresno

Bojoku wonge Ra gengsi
Kerjo abot di lakoni
Snadyan sibuk tetep gemati
Tetep eling anak istri

Reff:
Bojoku semangatku
Sing nggawe bungah atiku
Kerjo Rino wengi Yo mung kanggo aku

Bojoku semangatku
Susah seneng karo aku
Matur suwun gusti sampun di paringi
Bojo engkang gemati

Vita Alvia – Mundur Edeng Edeng
Vita Alvia - Mundur Edeng Edeng ( Official Music Video ) Confira Lyrics, Letra da musica com Video para Ouvir, Aprenda agora a ...
Vita Alvia – Korban Janji
Lyrics, Letra: ⦁ Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to sing this song. not found: Submit ...
Vita Alvia – Jujuro Baen
 Jujuro Baen - Vita Alvia Lyrics, Letra: Udan mesti ono mendunge Bledek ugo ono gilape Mundure riko tanpo kerono Medotaken taline roso Paran dosan isun nyang riko Kok tegone riko tinggalno Opo ...
Vita Alvia – KARNA ADA KO (Lyrics) Ft. Mona Latumahina, Cathy Rahakbauw
KARNA ADA KO (Lyrics) - Vita Alvia Ft. Mona Latumahina, Cathy Rahakbauw Lyrics, Letra: Sedih itu kalo sa tra dengan ko Jang tanyakan sa ...
Vita Alvia – Masuk Pak Eko
Masuk Pak Eko - Vita Alvia Lyrics, Letra: masuk pak eko, masuk pak eko masuk pak eko, masuk masuk pak eko masuk pak eko, masuk pak eko masuk pak ...
Vita Alvia – Dj Rela Demi Cinta
Dj Rela Demi Cinta - Vita Alvia Lyrics, Letra: LIRIK DENGARKAN ORANG LAIN JUGA MENELUSURI Perih rasa hati tersiksa Memendam rindu padamu Aku merana Teramat sukar tuk melupakan Bayangan kasihmu Cintaku Sampai ...
Vita Alvia – Lawang Ati
Vita Alvia - Lawang Ati (Official Music Video) Confira Lyrics, Letra da musica com Video para Ouvir, Aprenda agora a cantar todas as ...
Vita Alvia – Numpak RX King
Numpak RX King - Vita Alvia Lyrics, Letra: reng teng teng teng teng reng teng teng teng teng teng reng teng teng teng teng reng teng teng teng teng ...
Vita Alvia – Mukashi Banashi
Lyrics, Letra: ⦁ Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to sing this song. not found: Submit ...
Vita Alvia – Ditinggal Rabi
Vita Alvia - Ditinggal Rabi Lyrics Letra: Atiku rasane loro Nyawang kowe rabi karo wong liyo Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku Kowe tego ninggal aku Opo ...
Vita Alvia – Bohoso Moto
( #New ) Vita Alvia - Bohoso Moto ( Official Music Video ) Confira Lyrics, Letra da musica com Video para Ouvir, Aprenda ...
Vita Alvia – Banyu Moto
Vita Alvia - Banyu Moto Lyrics Letra: Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tembang iki tak gawe ...
Vita Alvia – Ninggal Tatu
Ninggal Tatu - Vita Alvia Lyrics Letra: Ning ngopo ra crito yen kowe wes ra tresna Yen kowe malah lungo, ninggal tatu ning dada Rasane ...
Vita Alvia – Simalakama
Simalakama - Vita Alvia Lyrics, Letra: Kuturuti ku mati emak Tak dituruti ku mati bapak Begitulah nasib cintaku Bagaikan buah simalakama Begitulah nasib diri ku Yang kini sedang ...
%d blogueiros gostam disto: