Vita Alvia – Ditinggal Rabi

Vita Alvia – Ditinggal Rabi Lyrics Letra:
Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Ning solo kembange ilang wong tresno wani kelangan

**
Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso
Letra lyrics lyric letras versuri musiek lirieke tekstet paroles

Vita Alvia – Bohoso Moto
( #New ) Vita Alvia - Bohoso Moto ( Official Music Video ) Confira Lyrics, Letra da musica com Video para Ouvir, Aprenda ...
Vita Alvia – Lawang Ati
Vita Alvia - Lawang Ati (Official Music Video) Confira Lyrics, Letra da musica com Video para Ouvir, Aprenda agora a cantar todas as ...
Vita Alvia – Korban Janji
Lyrics, Letra: ⦁ Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to sing this song. not found: Submit ...
Vita Alvia – Masuk Pak Eko
Masuk Pak Eko - Vita Alvia Lyrics, Letra: masuk pak eko, masuk pak eko masuk pak eko, masuk masuk pak eko masuk pak eko, masuk pak eko masuk pak ...
Vita Alvia – Numpak RX King
Numpak RX King - Vita Alvia Lyrics, Letra: reng teng teng teng teng reng teng teng teng teng teng reng teng teng teng teng reng teng teng teng teng ...
Vita Alvia – Dj Rela Demi Cinta
Dj Rela Demi Cinta - Vita Alvia Lyrics, Letra: LIRIK DENGARKAN ORANG LAIN JUGA MENELUSURI Perih rasa hati tersiksa Memendam rindu padamu Aku merana Teramat sukar tuk melupakan Bayangan kasihmu Cintaku Sampai ...
Vita Alvia – Jujuro Baen
 Jujuro Baen - Vita Alvia Lyrics, Letra: Udan mesti ono mendunge Bledek ugo ono gilape Mundure riko tanpo kerono Medotaken taline roso Paran dosan isun nyang riko Kok tegone riko tinggalno Opo ...
Vita Alvia – KARNA ADA KO (Lyrics) Ft. Mona Latumahina, Cathy Rahakbauw
KARNA ADA KO (Lyrics) - Vita Alvia Ft. Mona Latumahina, Cathy Rahakbauw Lyrics, Letra: Sedih itu kalo sa tra dengan ko Jang tanyakan sa ...
Vita Alvia – Simalakama
Simalakama - Vita Alvia Lyrics, Letra: Kuturuti ku mati emak Tak dituruti ku mati bapak Begitulah nasib cintaku Bagaikan buah simalakama Begitulah nasib diri ku Yang kini sedang ...
Vita Alvia – Juragan
Juragan - Vita Alvia Lyrics Letra: Urip sun lagi ketiban lintang Gemerlap cahya sinare terang Dasar nasib sun lagi kaberan Di demeni ning juragan empang Rasa seneng ...
Vita Alvia – Wik Wik Wik
Lyrics, Letra: ⦁ Check out the lyrics of the full song with official video to listen to, Learn to sing this song. not found: Submit ...
Vita Alvia – Wegah Kelangan
Lyrics, Letra: ⦁ Song Lyrics Not Available: Send the lyrics of this song. In the form ⦁ A letra desta musica não está disponível, Envie no formulário ...
Vita Alvia – Loro Untu
Loro Untu - Vita Alvia Lyrics, Letra: kowe njaluk opo wae, pokok gelem tak rabine manut wae (manut wae, manut wae, manut wae) rasah mikir rono rene, pokoke ...
Vita Alvia – Selembar Godong Jati
Selembar Godong Jati - Vita Alvia Lyrics, Letra: LIRIK Sun akoni riko nggudo ati Sekirane sing biso dadi siji Tapi welas iki mageh suci kanggo riko Selembar ...
%d blogueiros gostam disto: